CHP Trabzon’dan tepki

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Turgay Güngör, Fatih Parkı ve Meydan Parkı arasındaki köprülü kavşağın bulunduğu kesimin altındaki kavşağın hatalı olduğunu söyledi.CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Turgay Güngör ve yönetim kurulu

CHP Trabzon’dan tepki

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Merkez İlçe Başkanı Turgay Güngör, Fatih Parkı ve Meydan Parkı arasındaki köprülü kavşağın bulunduğu kesimin altındaki kavşağın hatalı olduğunu söyledi.

CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Turgay Güngör ve yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde açıklama yaptı.

Trabzon’un sorunlarına ilişkin konuşan Güngör, “Fatih Parkı ile Meydan Parkı arsında Köprülü kavşağın bulunduğu kesimin altındaki hemzenin kavşak son derece hatalı, tehlikeli,bilim ve teknikten yoksun bir kavşaktır. Bununla ilgili Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun acilen bir çalışma yaptırması ve bu kavşağın ışıklı,standartlara uygun bir kavşak haline getirilmesini zorunludur” dedi.

Güngör, sözlerine şöyle devam etti: “Yine, halkımızı ilgilendiren ve esnafımıza olumsuz etki eden yol kenarlarının otopark olarak kullanılması hususu, hem görsel olarak çağdaş kent imajımızı bozmakta, hem de yayalarımız ile esnafımızın büyük tepkilere yol açmaktadır bu soruna da çare bulunması gerekli”

Toplantı soru cevap şeklinde sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel