CHP Trabzon'da sıcak gelişme!

Seçim dönemine girilirken başlayan heyecan Trabzon’da tüm rüzgarıyla devam ediyor.CHP Ortahisar Başkan Adaylığı için parti içinde Nazım Özcan’ın ismi öne çıksada bazı partililerde mevcut CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya’dan yana tavır koydu.Kaya’nın

CHP Trabzon'da sıcak gelişme!

Seçim dönemine girilirken başlayan heyecan Trabzon’da tüm rüzgarıyla devam ediyor.

CHP Ortahisar Başkan Adaylığı için parti içinde Nazım Özcan’ın ismi öne çıksada bazı partililerde mevcut CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya’dan yana tavır koydu.

Kaya’nın Ortahisar Belediye Başkan Adayı gösterilmesi için başlatılan imza kampanyasının ardından bu kez de 65 mahalle temsilcisinin Kaya’nın aday gösterilmemesini protesto etmek amacıyla istifaya hazırlandığı öğrenildi.

Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya ise konuyla ilgili Haber61 haber servisine yaptığı açıklamada "65  tane mahalle temsilcisi arkadaşın istifa düşüncesi var. Bu süreçte istifa gibi partiye zarar verebilecek,sıkıntı yaratacak hiçbir şey oluşmasına ne ben ne o mahalle temsilcisi arkadaşlarımın müsaade etmeyecekleri kanaatindeyim. Bizim temel amacımız Ortahisar seçimlerini kazanmak ama mahalle temsilcilerinin ortaya koyduğu iradeye herkesin saygı duyması ve onu dikkate alması gerektiğini düşünüyorum.Bu irade yok sayılamaz." dedi.

Ortahisar başkan adaylığı hakkında da açıklamalarda bulunan Kaya şu ifadeleri kullandı;  

"Benim adaylık gibi bir talebim hiç olmadı. Böyle bir talebin olmadığını defalarca söyledim ama partimin vereceği her göreve de hazır olduğumu ifade ettim.CHP  terbiyesiyle büyümüş bir insanım partimin  vereceği görev benim için emirdir.Bu görev ne olursa bu güne kadar o bilinçle o anlayışla siyaset yaptım.Bundan sonrada öyle devam edeceğim.Partimin bana nerde ihtiyacı varsa elimden geldiğince orda partime hizmet vermeye devam edeceğim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel