CHP Trabzon'da eylem bitmiyor!

Trabzon'da bir grup CHP'li gencin, partilerinin milletvekili adayının belirlenmesinde ilk sıra adayının ön seçim yapılmadan kontenjana tabi tutulmasına tepki göstermek amacıyla il başkanlığında başlattığı "işgal'' eylemi, altıncı gününe girdi.Partilerinde

CHP Trabzon'da eylem bitmiyor!

Trabzon'da bir grup CHP'li gencin, partilerinin milletvekili adayının belirlenmesinde ilk sıra adayının ön seçim yapılmadan kontenjana tabi tutulmasına tepki göstermek amacıyla il başkanlığında başlattığı "işgal'' eylemi, altıncı gününe girdi.

Partilerinde milletvekili adaylarının tespit edilmesinde birinci sıra için ön seçim yapılmadan kontenjan uygulaması getirilmesine karşı çıkan gençlerin, 17 Mart'ta il başkanlığında başlattığı eylem, taleplerine henüz parti genel merkezi tarafından olumlu bir yanıt verilmemesi sebebiyle sonlandırılmadı.

Ortahisar ilçesindeki iş hanının 4. katındaki il başkanlığının girişini ve bu kata çıkan asansörün çıkışı ile merdivenleri masa, sandalye ve çuvallarla kapatan gruptakiler, kendilerine eylemlerinde destek olan gençler hariç içeri kimsenin girmesine izin vermiyor.

Altı gün süreyle geceyi parti binasında geçiren gruptakiler, kontenjan uygulamasının kaldırılmaması halinde eylemi sürdüreceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler