CHP Trabzon'da çalışmalar başlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Antalya’daki il başkanları toplantısına katıldı. Karan, “10 Temmuz’da adaylık müracaatlarımız başlayacak” dedi.CHP 2014’te yapılması planlanan seçimlerin startını Antalya’da verdi. CHP İl Başka

CHP Trabzon'da çalışmalar başlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Antalya’daki il başkanları toplantısına katıldı. Karan, “10 Temmuz’da adaylık müracaatlarımız başlayacak” dedi.

CHP 2014’te yapılması planlanan seçimlerin startını Antalya’da verdi. CHP İl Başkanları Toplantısı cuma, cumartesi ve pazar günü Antalya’da yapıldı. Toplantının gündemi ise yerel seçimler oldu. Trabzon İl Başkanı Karan, oldukça güzel bir toplantı yaptıklarını ve yerel seçimlerin startını verdiklerini belirterek, “Toplantıda yerel yönetimler seçimleriyle ilgili aday belirleme işlemlerini konuştuk. 10 Temmuz’da başlayacak. Temmuz ayı sonuna kadar müracaatları alacağız. Haziran ayı içinde de aday belirleme yöntemlerini belirleyeceğiz. Ardından aday olacak isimler eğitime tabi tutulacak” diye konuştu.

Karan, yerel seçimlerde oldukça iddialı olduklarını belirterek, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi CHP’nin olacak.  Trabzon’un bütün ilçelerinde güçlü adaylar çıkaracağız. Yerel seçimler AKP için de bir ders olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel