CHP Trabzon İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, AK Parti’nin Trabzon’da 735 kişinin vatandaşlık numaralarını ele geçirerek partiye üye yaptığını ileri sürdü. Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığı tarafında düzenlenen İl Danışma Kuru

CHP Trabzon İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, AK Parti’nin Trabzon’da 735 kişinin vatandaşlık numaralarını ele geçirerek partiye üye yaptığını ileri sürdü. 

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığı tarafında düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı Trabzon'da bir restoranda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzonspor için yapılan Akyazı Stadı'nın bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Akyazı Stadı'nın Trabzon halkının stadı olduğunu belirten Karan, “Vicdanının sesini dinlemeyen sayın Erdoğan Bayraktar’ı buradan vicdanını sesini dinlemeye davet ediyorum. Bu TOKİ’nin müthiş icraatlarından biri de Akyazı inşaatıdır. Geçenlerde Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2015-2016 sezonuna biteceğini söylüyor. Kardeşim Rize stadını yaptı, Kayseri stadını yaptı. Elbette stadı yapacaksınız. O stat Trabzon halkının stadı. Trabzon halkı size 268 bin oy verdi. Elbette o stadı yapacaksınız. Parasız yapmıyorsunuz, karşılığında Trabzon’un en değerli arazilerini alıyorsunuz. Şimdi bu Trabzon’da aldıkları değerli yerleri kimlere peşkeş çekeceklerdir” dedi.

Trabzon Belediyesi tarafından yeni getirilen otobüslerde yazan Büyükşehir Belediyesi yazılarına değinen Karan, “Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bizim için Ortahisar Belediye başkanıdır. Başka bir anlam ifade etmiyor. Önümüzdeki seçimde kim seçilirse o bizim Büyükşehir Belediye Başkanı olacaktır. Önümüzde çok önemli bir seçim yapacağız. Biz gemiye bir gemiye bindik hep birlikte bindik birimiz en kaptan köşkünde birimiz kazan dairesinde bu gemi batarsa hep birlikte batacağız hep birlikte yok olacağız. Ama bu gemiyi en yakın limana getirmek hepimizin ortak görevimizdir. Birbirimize sarılarak tek hedefimiz vardır yerel seçimlerde CHP bayrağını bütün belediyelere dikmektir” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin Trabzon’da 735 kişinin vatandaşlık numaralarını ele geçirerek partiye üye yaptıklarını ifade eden Karan, “735 Cumhuriyet Halk Parti üyelerini zor tutuyorum. Yaşadıkları ilçelerdeki AK Parti’nin camlarını indirmemeleri için onları zor tutuyorum” diye konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 'Kayıp' olduğunu belirten CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, “Bu belediye başkanı da çok atıyor. Hiç birşey yok ortada. Bizim basınımız da bunu çok abartıp koyuyor ortaya. Yapılan söylenmeli. Suya zam yapıyor. 4,5 yılda biz suya zam yaptık. Suya 9,5 milyon yatırımdan sonra zam yapmıştık kıyamet koptu. Her gün suya zam hergün suya zam. İnsanların üzerine bastılar. İnsanları işten atmakla kendi yandaşlarını işe almakla olmuyor" dedi.

TRABZONSPOR'UN SUYUNU KESTİLER
Trabzonspor’un suyunun kesildiğini vurgulayan Canalioğlu, şöyle konuştu:
"AK Parti bizden önce kimse birşey yapmadı diyor. O yolu kim kamulaştırdı. Trabzonspor'a giden yol kapanıyordu. Çağırdık oranın mal sahibini. Yolu kamulaştırmıştık. Biz Trabzonspor'u siyaset dışı tutuyoruz. Siyasetçi girer ama siyaset dışarıda kalır. CHP bunu yapmıştır. Oraya gitmemek ziyaret etmemek saygısızlık olur düşüncesi ile hareket etmiştir. CHP'liler neyin nerede yapılmasını bilen insanlardır."

"BUNLARIN HİZMET AŞKI YOK"
AK Parti'nin hizmet aşkı olmadığını ele geçirme aşkının olduğunu ileri süren Canalioğlu, "Bunların amaçları hizmet etmek değil. Hizmet etme aşkı olsaydı Akyazı'yı bitirirlerdi. Her seçimde Akyazı'yı getirip seçim kazanmaya çalışıyorlar. Bunların hizmet aşkı olsaydı Çamburnu’nu bitirirlerdi. Trabzon'u teşvikte üst sıralara getirirlerdi. Güney çevre yolunu gündeme getirir yapma konusunda gayret sarf ederlerdi. Demiryolu'nu yapma çabası içerisinde olurlardı. Bunlar Trabzon'dan faydalanma ve ele geçirme aşkı var bunlardı. Bunu da başarıyorlar ama bunu biz başarmamalarını sağlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel