CHP Rize İl Başkanı Sert Çıktı

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü şov yapmak ve ciddiye alınmayacak ifadelerde bulunmakla suçladı.CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Trabzon ve Rize'de dün yayla şenliklerine katılan ve yaptığı konuşmalarda CHP Gene

CHP Rize İl Başkanı Sert Çıktı

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü şov yapmak ve ciddiye alınmayacak ifadelerde bulunmakla suçladı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Trabzon ve Rize'de dün yayla şenliklerine katılan ve yaptığı konuşmalarda CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yüklenen Mustafa Sarıgül'ü eleştirdi.

Deniz, genel başkanları Baykal için "Hem Hak'tan hem halktan kopuk" ifadesi ve "Boş teneke" tanımlaması yapan Sarıgül'ün açıklamalarını ciddiye almadıklarını söyledi.

Sarıgül'ün şu an ne yaptığını anlamanın çok zor olduğunu anlatan Saltuk Deniz, şöyle konuştu: "Aslında, bu anlamda Rize İl Teşkilatı olarak bir açıklama yapma gereği görmüyoruz.

Konuşmalarının muhatabı direkt olarak Genel Başkanımız Deniz Baykal'dır. Ancak söylenenleri de tasvip etmek mümkün değil. Sarıgül bu söylemlerle bir şey elde edemez. Aksine çok şey kaybeder."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler