CHP Karadeniz toplantısı nerede yapılacak?

CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, CHP Karadeniz Bölge Toplantısının 15 Kasım Cumartesi günü Giresun'da yapılacağını, toplantıya Genel Başkanları Kemal Kılıçadaroğlu'nun da katılacağını söyledi. Karaibrahim, il binasında düzenlediği basın toplantıs

CHP Karadeniz toplantısı nerede yapılacak?
CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, CHP Karadeniz Bölge Toplantısının 15 Kasım Cumartesi günü Giresun'da yapılacağını, toplantıya Genel Başkanları Kemal Kılıçadaroğlu'nun da katılacağını söyledi.
 
Karaibrahim, il binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin her bölgede toplantı düzenlediğini belirtti.
 
CHP Karadeniz Bölge Toplantısının Giresun'da yapılmasının kararlaştırıldığını vurgulayan Karaibrahim, "On ilin milletvekilleri, MYK üyeleri, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkanları ile belediye ve il genel meclis üyeleri bu toplantıya katılacak. Toplantıda, 2015 Genel Seçimleri hazırlıkları görüşülecek, katılımcılara eğitimler verilecek" dedi.
 
Karaibrahim, toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağını ifade ederek, "Toplantımızın açılışını Sayın Genel Başkanımız yapacak. Giresun'da toplantının yapılması bizim için önemli. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Toplantının en iyi şekilde gerçekleşmesi için de gereken tüm hazırlıklarımızı yapmaktayız" dedi.
 
Karaibrahim, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun aynı gün Giresun'da STK'larla toplantıda bir araya geleceğini de sözlerine ekledi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel