Chp Kadın Kolları çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanlığı Trabzon İl Başkanı Gönül Adalı, Türkiye’deki kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarını oluşturmak için 7 ayda 7 bölge çalışmasını sürdürdüklerini söyledi. Cumhuri

Chp Kadın Kolları çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanlığı Trabzon İl Başkanı Gönül Adalı, Türkiye’deki kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarını oluşturmak için 7 ayda 7 bölge çalışmasını sürdürdüklerini söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığı'nda bir basın açıklaması düzenleyen Adalı, böyle projelerle birlikte yöre halkıyla buluştuklarını belirterek, “Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla Kadın Kolları MYK ve Kadın Kolları Genel CHP’si Başkanımız Hilal Dokuzcan öncülüğünde başlayan CHP’si Kadınları Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge çalışmamız tüm hızıyla devam etmektedir.
 
7 ayda 7 bölge çalışması 7 ayda İllere, uygulanabilecek hale getirilmiş ve illerin 7 aylık çalışma planları ve programları il başkanları toplantımızda hazırlanmıştır. Bu çalışmadan sonra 7ayda ilçe, 7ayda mahalle, 7ayda sandık çalışmasına geçilecektir. Burada hedef seçimlerin iki ana unsuru olan Kadınlar ile Sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektedir” dedi.
 
 
Anadolu’dan gelen kadınlarla birlikte başarılı olacaklarını söyleyen Adalı, “Türkiye’nin dört bir yanında, bugün; 15 Kasım 2012 günü saat: 11’de; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm il kadın kolu başkanları, ilçe kadın kollarının başkanları ve kadın kollarımız ile birlikte tek ses, tek yürek oluyoruz. Tüm iller, 'Yerel seçimlere giderken, 7ayda iller' çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.
 
Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz 'Eşit Temsil Eşit Katılım' talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe be bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, tek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç kadınlardan gelecek. Anadolu’nun kadınlarıyla başaracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel