Cezaevine Kur'an-ı Kerim dağıttık

Giresun İl Müftüsü Necati Akkuş, hastanelere ve cezaevine Kur’an-ı Kerim dağıttıklarını söyledi.Giresun’da devlet ve özel hastanelerle beraber cezaevi olmak üzere 762 Kuran-ı Kerim dağıtıldığını belirten İl Müftüsü Akkuş “Kur’an-ı Kerim her evde her kurum

Cezaevine Kur'an-ı Kerim dağıttık

Giresun İl Müftüsü Necati Akkuş, hastanelere ve cezaevine Kur’an-ı Kerim dağıttıklarını söyledi.

Giresun’da devlet ve özel hastanelerle beraber cezaevi olmak üzere 762 Kuran-ı Kerim dağıtıldığını belirten İl Müftüsü Akkuş “Kur’an-ı Kerim her evde her kurumda ve her iş yerinde olmalıdır. Ancak biz Kur’an-ı Kerim’e maalesef hak ettiği değeri veremiyoruz. O’nu her fırsatta okuma yerine sadece mezarlıklarda ölülere okumayı alışkanlık haline getirmişiz. Halbuki Kur’an-ı Kerim ölüler için değil diriler için yer yüzüne indirilmiştir. Buradan yola çıkarak ilimizde bulunan hastane ve cezaevinden başlamak kaydıyla Kur’an-ı Kerim dağıtmaya başladık. Hastanelere ve cezaevine 762 tane dağıttık. Bu çalışmamızı ilimizdeki otellerle ve işyerleriyle sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel