Cezaevinde canına kıydı

Ordu’nun Ünye ilçesinde uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalı Soner Hamarat, tutuklu bulunduğu Ünye Cezaevi’nde intihar etti. Ünye’de daha önce kullandığı uyuşturucu yüzünden hastanelik olan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören 20 yaşındaki Soner Hamar

Cezaevinde canına kıydı

Ordu’nun Ünye ilçesinde uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalı Soner Hamarat, tutuklu bulunduğu Ünye Cezaevi’nde intihar etti. 

Ünye’de daha önce kullandığı uyuşturucu yüzünden hastanelik olan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören 20 yaşındaki Soner Hamarat, tedavisinin ardından taburcu olduktan sonra 10 gün önce yine uyuşturucu madde kullanırken, polisler tarafından yakalandı.

Daha önce de uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalı olan Hamarat, yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 gün önce tutuklanarak cezaevine gönderilen genç, koğuşunda bulunan battaniyeyi parçalayıp ip haline getirdikten sonra, kendini arsak intihar etti.
İntihar sonucu hayatını kaybeden genç, cezaevi gardiyanlarının kontrolü sırasında ortaya çıkarken, Soner Hamarat, cezaevinden alınarak otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler