Çevre bakanlığından dev hizmet

   Güvenli şehirlerin güvenli yapılarla kurulacağından yola çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tasarımcılara,  güvenli binalarda yapı malzemesini doğru yerde kullanılması hususunda eğitim verecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,10 ilde vereceği eğitimle y

Çevre bakanlığından dev hizmet

   Güvenli şehirlerin güvenli yapılarla kurulacağından yola çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tasarımcılara,  güvenli binalarda yapı malzemesini doğru yerde kullanılması hususunda eğitim verecek.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,10 ilde vereceği eğitimle yapı malzemesi kullanıcılarına güvenli yapı malzemesi kullanımını anlatacak. Güvenli şehirlerin güvenli yapılarla kurulacağından yola çıkacak olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tasarımcılara güvenli binalarda yapı malzemesini nasıl doğru yerde kullanılacağının uygulamalı eğitimini verecek. Bakanlık ayrıca, üreticilere güvenli malzemenin nasıl üretileceği hakkında bilgiler verecek.

 Yapı mevzuatı konusunda farkındalığı artırmayı hedefleyen Bakanlık vereceği eğitimle yapı malzemesi konusunda Türkiye pazarının Avrupa Birliği pazarı ve diğere üçüncü dünya ülke pazarlarındaki mevzuat ve şartnamelerin uyumlaştırılması sürecini de ele alacak. Bakanlık bu süreçte mağduriyetlerin yaşanmaması ve üreticilerden gelecek talepleri de değerlendirecek. 

 1 Kasım’da Büyük Samsun Otelin de başlayacak olan eğitimleri sırasıyla şu iller takip edecek:

 2 Kasım 2012 de Trabzon’da Saylamlar Hotel de,

 5 Kasım 2012 tarihinde İstanbul’da Mim Hotel de,

 6 Kasım 2012 de Bursa Hotel Gold Majesty de,

 8 Kasım 2012 de İzmir Anemon Fuar Hotel de,

 12 Kasım 2012 tarihinde Antalya Dedeman Otel,

  13 Kasım 2012 tarihinde Gaziantep Tuğcan Hotel de,

 14 Kasım 2012 tarihinde Diyarbakır The Greenpark Hotel  de,

 16 Kasım 2012 de Van Rescate Hotel de,

 20 Kasım 2012 de Ankara Akar Internatıonal Hotel

 Programa yapı malzemesi üretici ve dağıtıcı firmaları, yapı denetim firmalarında çalışan teknik elamanlar, kamu kurum ve kuruluşunda çalışan teknik elemanlar, kamu kurum ve kuruluşunda  çalışıp kamu adına kontrollük yapan teknik elemanlar, inşaat, makine, elektrik ve mimarla odası üyeleri,  Türk Tesisat Mühendisler derneği, müteahhit  firmalarında çalışan teknik elemanlar  ve belediyelerde çalışan teknik elamanların katılımıyla gerçekleşecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler