Çevhayko'dan Beach Party

 Trabzon' da, Çevre ve Hayvanları koruma, hayvanseverleri bilinçlendirme derneği olarak kurulan ve en büyük amacı Trabzon da sağlıklı bir çevre oluşturabilmek için yaban hayatı, sokak hayvanları ve evcil hayvanlar konusunda toplumu bilgilendirmek ve bu ca

Çevhayko'dan Beach Party

 

Trabzon' da, Çevre ve Hayvanları koruma, hayvanseverleri bilinçlendirme derneği olarak kurulan ve en büyük amacı Trabzon da sağlıklı bir çevre oluşturabilmek için yaban hayatı, sokak hayvanları ve evcil hayvanlar konusunda toplumu bilgilendirmek ve bu canlıların sorunlarını çözebilcek bir merkez oluşturmak olan Çevhayko,  yardıma ve sevgiye muhtaç sokak hayvanları için hem yararlı hem eğlenceli hem de kendilerininde iştirak edebileceği bir etkinliğe daha imza atmak üzere kolları sıvadı.

Daha önce düzenledikleri 'Köpek güzellik yarışması' ve yaptıkları 'Barınak ziyaretleri' ile bir çok hayvan severi buluşturup muhtaç sokak hayvanlarına yardımcı olan Çevhayko, 7 Temmuz saat:19.00'da düzenleyecekleri Beach Party'le yeniden hayvanları ve hayvanseverleri buluşturacak.

Kaşüstü Plajı'nda yapılacak olan organizasyona herkesin icabetini bekleyen Çevhayko, Beach Party organizasyonu kapsamında çeşitli yarışmalar ve eğlenceler düzenleneceğinin de altını çizdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler