ÇEVHAYKO bir araya geldi

ÇEVHAYKO Üyeleri bugün akşam saatlerinde Kaşüstü Aile Plajında bir toplantı yaparak hayvan severlerin ne kadar kutsal ve önemli bir işe gönül verdiklerini dile getirdiler. ÇEVHAYKO Başkanı Melahat Altuntaş, Nisan ayında kurulan bu derneğin amacının, Trabz

ÇEVHAYKO bir araya geldi

ÇEVHAYKO Üyeleri bugün akşam saatlerinde Kaşüstü Aile Plajında bir toplantı yaparak hayvan severlerin ne kadar kutsal ve önemli bir işe gönül verdiklerini dile getirdiler. ÇEVHAYKO Başkanı Melahat Altuntaş, Nisan ayında kurulan bu derneğin amacının, Trabzon da sağlıklı bir çevre oluşturabilmek için yaban hayatı, sokak hayvanları ve evcil hayvanlar konusunda toplumu bilgilendirmek ve bu canlıların sorunlarını çözebilecek bir merkez oluşturmak olduğunu dile getirerek, “Bizler ÇEVHAYKO olarak elimizden geleni yapıyoruz. Daha yeni bir derneğiz. Umuyoruz ki tüm hayvanlarımıza gereken ilgi ve alaka gösterilerek, onlarında bir canı olduğu konusunda tüm herkesi bilinçlendiriyoruz” dedi.

ÇEVHAYKO’nun hayata geçireceği “Sağlık Merkezi” projesi kapsamında şunlar var;

Kurulacak olan sağlık Merkezi aşağıdaki bölümlere sahip olacaktır:
1- Muayene odası
2- Operasyon odası
3- Labratuar ve Görüntüleme bölümü ( X-ray)
4- Hospitalizasyon ünitesi
5- Büro bölümü
6- Banyo
7- Ambulans  

Fotoğraflar için TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel