Çeşmeönü Limanında çalışma

Namlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşikdüzü Belediyesi, Trabzon Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ile Beşikdüzü S.S. Su Ürünleri Kooperatifince Çeşmeönü Limanında yürütülen çevre düzenlenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kooperatifi 25 bin lira

Çeşmeönü  Limanında çalışma

Namlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşikdüzü Belediyesi, Trabzon Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ile Beşikdüzü S.S. Su Ürünleri Kooperatifince Çeşmeönü Limanında yürütülen çevre düzenlenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kooperatifi 25 bin lira borçla devraldıklarını iddia eden Namlı, ''Göreve geldikten sonra kooperatifin borcunu ödedik. Toplamda ise 35 bin lira harcama yaptık. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz'' dedi.

Namlı, limandaki çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında 500 metrekare betonlama sahası içinde küçük balıkçılar için 226 metre çekek yeri yapılması, motorların daha rahat yükleme ve boşaltma yapabilmeleri için rıhtımın 150 metre uzatıldığını belirterek, ''Rıhtımın 10 gemi sığacak şekilde yapılması gerekiyor. 2 adet fener ile idari bina ve lokal yapıldı. Kamera sistemi kuruldu. 300 metre yeni su hattı döşendi'' diye konuştu.

Artık fırtınada 30-40 motorun arka arkaya rıhtıma yanaşabileceğini vurgulayan Namlı, çalışmaların daha hızlı yürüyebilmesi için iş adamlarının desteğini beklediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel