Cenazesi Trabzon'a gönderildi

Ağrı'nın Hamur ilçesinde meydana gelen kazada ölenlerden 21 yaşındaki gencin asker olduğu öğrenildi. Hamur'da meydana gelen kazada 4 kişi ölmüş, 14 kişi yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden Tekin Oğur'un, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Topraktutan Jandarma Ka

Cenazesi Trabzon'a gönderildi

Ağrı'nın Hamur ilçesinde meydana gelen kazada ölenlerden 21 yaşındaki gencin asker olduğu öğrenildi. 

Hamur'da meydana gelen kazada 4 kişi ölmüş, 14 kişi yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden Tekin Oğur'un, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Topraktutan Jandarma Karakol Komutanlığında vatani görevini yaptığı, teskeresine de 15 gün kaldığı ve geçirdiği ameliyat sonrası 'hava değişimi' alarak Ağrı'da oturan ailesinin yanına gelmeye çalıştığı belirtildi.

Oğur'un kız kardeşi Zeynep Oğur, acılarının büyük olduğunu söyleyerek, kardeşine kavuşmak için saatleri saydıklarını belirtti. Zeynep Oğur, "Kardeşimin teskeresine 15 gün kalmıştı. Orda ameliyat olunca erken terhis oldu. Bugün kavuşacaktık. Acı haberle sarsıldık."dedi. Ankara'da inşaat işçisi olarak çalışan baba Mustafa Oğur ise acı haberi alır almaz yola çıktığını belirterek, "Tekinim dün beni aradı. 'Baba terhis oluyorum memlekete gidiyorum.' dedi.

'Ben de oğlum annen bu habere çok sevinecek. Zaten seni çok özlemişti. Hep yolunu gözlüyordu. Gözümüz Aydın' dedim. Ama kavuşmak nasip değilmiş demek. Çok üzgünüz hepimiz.
Takdiri ilahi. Ben de Ankara da inşaatta çalışıyordum. Otopsi için cenazenin Trabzon'a götürüleceğini öğrendim. Şimdi yoldayım. Oğlumun cenazesini alıp memlekete geleceğim. "şeklinde konuştu.

Öte yandan Tekin Oğur'un bekar olduğu, Ağrı'nın 100. Yıl Mahallesi'nde oturduğu ve 4'ü kız olmak üzere 9 kardeş oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel