Cenazelerin biri Trabzon'a geldi

Zonguldak'taki kapalı pazar yerinin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Fatma Sarıoğlu (44) toprağa verildi.Sarıoğlu'nun Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi, Merkez ilçeye bağlı Kaleoğlu köyü, Sarıoğlu Mahallesi'ndeki

Cenazelerin biri Trabzon'a geldi

Zonguldak'taki kapalı pazar yerinin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Fatma Sarıoğlu (44) toprağa verildi.

Sarıoğlu'nun Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi, Merkez ilçeye bağlı Kaleoğlu köyü, Sarıoğlu Mahallesi'ndeki evine getirildi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, belediyede 29 yıldır itfaiye eri olarak görev yapan Hüseyin Sarıoğlu'na başsağlığı dileğinde bulundu.

Eşini kaybeden personelini teselli etmeye çalışan Başkan Akdemir, "Keşke hiç olmasaydı. Ama olduktan sonra ne desek boş. Takdir-i ilahiye inanmak gerekiyor. Bir cenazemiz daha vardı, onu da Trabzon'a yolladık. O da personelimizin eşiydi." dedi.

Acılı eş Hüseyin Sarıoğlu, "Olayı duyar duymaz, eşimin pazarda olduğunu bildiğim için pazar yerine koştum; ama her şey için çok geçti." diye konuştu.

"YÜZÜNE TÜKÜREYİM"
Ölen kadının Almanya'da yaşayan kızı Sevil Sarıoğlu, belediye yetkililerine tepki göstererek sinir krizi geçirdi. Sarıoğlu, "Bu olayın sorumlusu kimse onu getirin, yüzüne tüküreyim. Burayı kim yaptıysa inşallah kendisi de yeni yapılacak yerin altında kalır." şeklinde konuştu.

Pazarcı kadının diğer kızı Selma Sarıoğlu ise annesinin yeşil hırkasını tabutun üzerine koyarak gözyaşı döktü. Acılı baba Hüseyin Sarıoğlu, tabutun başında gözyaşlarına boğuldu. Kızları Sevil, Selma ve itfaiye personeli olan oğlu Serdar Sarıoğlu'na sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Köy meydanına getiren Fatma Sarıoğlu'nun naaşı, Zonguldak Müftü Yardımcısı Bahtiyar Taranoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Sarıoğlu Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler