Çeliktürk güven tazeledi

 Trabzon'un en köklü okullarının başında gelen Beşirli Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu, yeni aile birliği yönetimini seçti.Okuldaki başarılı çalışmalarıyla aileler, okul yönetimi ve öğrencilerin takdirini kazanan aile birliği başkanı Hülya Çeliktürk,

Çeliktürk güven tazeledi

 

Trabzon'un en köklü okullarının başında gelen Beşirli Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu, yeni aile birliği yönetimini seçti.

Okuldaki başarılı çalışmalarıyla aileler, okul yönetimi ve öğrencilerin takdirini kazanan aile birliği başkanı Hülya Çeliktürk, yeniden okul aile birliği başkanı seçilirken, yeni dönemde yapacağı çalışmalarla, diğer okullarla kardeş köprüleri kurulacağını söyledi. Çeliktürk, konuşmasında okul personeli eğitim ve öğretim çalışmaları, öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmeleri için yapılabilecek çalışmalar ve okulun hedefleri hakkında bilgi verdi. Çeliktürk, Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulunun bu zamana kadar Trabzon'a büyük hizmetleri olduğunu söyledi.

Çeliktürk, "Okul Aile Birliği Başkanı olarak, okul yönetimi, veliler ve öğrencilerle uyum içinde çalışıp okulumuza hizmet etmeye çalıştık. Bize çalışmamızda her türlü kolaylığı sağlayan öğretmenlerimize ve özellikle okul müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle okulumuza daha iyi hizmet edeceğiz. Okulumuz Trabzon'da bir semboldür. Okulumuzu Trabzon'da en iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız" dedi. Okul Aile Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Hülya Çeliktürk'ün yönetiminde ise, Sevgi Karaman, Esra Cengiz, Arzu Öztürk, Elif Yılmaz ve Seda Karadavut yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler