Celal Hoca büyük düşünüyor.

Siyasi partilerin Aday belirleme çalışmalarının hızla devam ettiği bugünlerde Trabzon Ahi Evren Hastanesi Başhekimi iken istifa ederek Ak Partiden  Trabzon aday adayı olan Profesör Dr. Celal Tekinbaş ,farklı bakış açıları ve özgün yorumlarıyla tüm dikkatl

Celal Hoca büyük düşünüyor.

Siyasi partilerin Aday belirleme çalışmalarının hızla devam ettiği bugünlerde Trabzon Ahi Evren Hastanesi Başhekimi iken istifa ederek Ak Partiden  Trabzon aday adayı olan Profesör Dr. Celal Tekinbaş ,farklı bakış açıları ve özgün yorumlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde ilk defa dile getirilen ve Başbakan Ahmet Davutoğlu döneminde teorik kodları açıklanıp kısa ve uzun vadeli hedefleri belirlenen "lider ülke" ve "yeni Türkiye" kavramlarının içini dolduracak kadrolar bu dönemde parlamentoya girmeye hazırlanıyor. Yaptığı televizyon programları ve bütün söyleşilerinde bu konuya dikkat çeken Profesör Tekinbaş: ‘Yeni Türkiye davası bir seçim sloganı değildir. Bu kavram son üç yüz yılı batı başkentlerinde tasarlanılmaya çalışılan  bir milletin soylu itirazının geldiği son noktadır. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde temelleri atılan ve Sayın Başbakanımızca da teorik tekamülü tamamlanan bu yeniden yapılanma ve mili restorasyon hamlesi önümüzdeki dönemin en önemli konu başlıklarından birisi olmaya devam edecek. Derdimiz günlük siyasi kaygılardan arınıp bu büyük ideale omuz vermekten ibarettir.  Ülkemizi Dünya milletleri içerisinde konumunu yeniden güncellemeye ve hak ettiğimiz saygınlık ölçüsünü kazanmaya  yarayacak bu büyük ideale hizmet, bizim milletimize olan borcumuzdur.’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel