"Cazibe merkezli Trabzon vizyonu ortaya koymalıyız"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, Türkiye’nin hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini belirterek “Bölgesinde yeni bir güç ve yeni bir vizyon hedefi ile bir Trabzon Vizyonu ortaya koymak zorundayız.” dedi.AK Parti Trabzon Milletve

"Cazibe merkezli Trabzon vizyonu ortaya koymalıyız"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, Türkiye’nin hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini belirterek “Bölgesinde yeni bir güç ve yeni bir vizyon hedefi ile bir Trabzon Vizyonu ortaya koymak zorundayız.” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, AK Parti son 13 yıldır Türkiye’yi şaha kaldırarak, tarihin en şanlı sayfalarından birini yazdığını söyledi. Balta “İktidar süresince milli gelirimiz üç kat artmış ve Türkiye’nin dünyadaki saygınlığı üst seviyelere taşınmıştır. Ülke olarak büyük düşüncelerin, büyük hedeflerin ve büyük hayallerin peşindeyiz. Bu büyük hedeflerin gerçekleşmesi esnasında kalkınan ve bölgede cazibe merkezi konumunda olan bir ’’Trabzon Vizyonu’’ ortaya koymak zorundayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun stratejik vizyonu doğrultusunda Yeni Türkiye’nin inşasına hep birlikte katkı sağlayacağız.

bal.jpg

AK Parti sayesinde yapılan yatırımlarla gelişip ismini duyurmuştur. Amacımız ve önemsediğimiz en önemli husus; şehrimiz ve insanımızla ortak aklı harekete geçirerek hizmet edebilmek. Bu konuda önemli bir ilerleme kaydettik. İnşallah gelecek daha iyi olacak. 8 Haziran sabahı Allah bizlere nasip ederse o görevi nasip ederse Trabzon’umuzun sorunlarını biliyoruz. Ne yapacağız? Ne yapmamız gerekiyor? Nereden başlayacağız? sorularının muhatabı olmayacağız.  Trabzon’umuzu bekleyen, milletimizin özellikle beklediği projeler neler olduğunu biliyoruz. Trabzon’umuzu bu bölgenin aslında metropol bir kenti diyoruz. Burada bu sorunları ortadan kaldırmak çözüm üretmek için ne yapacağımız, nerelerden başlayacağımızı biliyoruz. Trabzon'umuz İnşallah bundan sonra da "Durmak Yok Yola Devam" sloganıyla, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve AK Kadro ile Hedef 2023 Yeni Türkiye, Yeni Trabzon modeline kavuşacaktır. Amacımız, Trabzon’u bir bütün olarak kalkındırmak olacak” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü: Trabzon’un kalkınmasına hizmet etmek benim için büyük onur olacaktır. Bu anlamda Milletvekilliği için bir yola koyulduk. Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak olan Trabzon’un kalkınmasına hizmet etmek benim için büyük onur olacaktır. 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. AK Parti gelecek seçimleri değil gelecek nesillere yönelik olarak çalıştı. Bizler gelecek nesillerimize daha güçlü bir ülke bırakmak istiyoruz. Tüm bu çabalarımızı samimiyetle sürdürüyoruz. Sürdürmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarımızı bu anlayışımıza borçluyuz, bundan sonra da aynı bilinçle çalışacağız. Biz AK Parti ailesi olarak Halka Hizmetin Hakka hizmet olduğunu çok iyi bilen bir oluşumuz. Peygamberimizin dediği gibi insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır. Ben siyaseti bu düsturla, sizin için yapmak istiyorum. Herkesin gönlüne dokunarak yeni Trabzon’u yeni Türkiye'yi oluşturacağız. Yeni Türkiye ve Yeni Trabzon hedeflerimizde, Rabbim yolumuzu açık ve AK eylesin. Bize büyük destekler veren hemşerilerimden Trabzon’umuza en güzel hizmetleri getirebilmek için bu seçimde de dua ve destek bekliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler