ÇAYKUR Hakan Şükür'e para mı veriyor?

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 1. sürgün yaş çay alımlarını tamamlayan Çaykur, üreticisinden 21 bin 329 ton yaş çay yaprağı aldı. Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, düzenlediği basın açıklaması ile 1. sürgün alımlarının geçtiğimiz gün itibari ile tamamlandığ

ÇAYKUR Hakan Şükür'e para mı veriyor?
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 1. sürgün yaş çay alımlarını tamamlayan Çaykur, üreticisinden 21 bin 329 ton yaş çay yaprağı aldı. Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, düzenlediği basın açıklaması ile 1. sürgün alımlarının geçtiğimiz gün itibari ile tamamlandığını, ikinci sürgün alımlarının ise başladığını duyurdu. Sütlüoğlu, açıklamasında, "Birinci sürgünde üreticimizden toplamda 231 bin 329 ton yaş çay alımı yaptık. Üreticimize bu çayların bedeli olarak 145 milyon liralık bir ödeme yaptık" dedi. 
 
Sütlüoğlu, basın organlarında yer alan ‘Çaykur’un Hakan Şükür’e reklam karşılığı yüksek paralar ödediği’ yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğuna vurgu yaparak, "Çaykur parayı Hakan Şükür’e vermiyor. Sanki para Hakan Şükür’e gidiyormuş gibi lanse edildi. Çaykur parayı TRT’ye veriyor. TRT ile iki yıllık anlaşmamız karşılığı olarak 1 milyon 760 bin liralık bir reklam ödemesi yaptık. Bu para TRT’de yayımlanan Stadyum programında yer alan reklamlarımız için verilmiştir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel