Çaykaralı Fatma'nın talihsiz ölümü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Çaykara İlçesi Taşlıgedik Mahallesinde yaşayan vatandaşlar yere düşmüş vaziyette bir kadın gördüler. 156 telefonun haber veren vatandaşlar olay yerine Çaykara İlçe Jandarma ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen Jandarm

Çaykaralı Fatma'nın talihsiz ölümü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Çaykara İlçesi Taşlıgedik Mahallesinde yaşayan vatandaşlar yere düşmüş vaziyette bir kadın gördüler. 156 telefonun haber veren vatandaşlar olay yerine Çaykara İlçe Jandarma ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen Jandarma kadının kimliğinin Fatma Yiğit olduğunu tespit etti. Yapılan incelemede 48 yaşındaki Yiğit’in yuvarlanarak başını taşa çarptığı ve bu nedenle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri ilk tespitte; talihsiz kadının sırtında sepet bulunduğu ve ayağının kaydığı 3 metre yuvarlandıktan sonra hayatını kaybettiği öne sürüldü. Bir diğer bilgiye göre; talihsiz kadın yuvarlanma sırasında olay yerinde bulunan ceviz ağacına başını da çarptığı ve bu nedenle de hayatını kaybede bileceği de söylendi.

Talihsiz kadının cansız bedeni Trabzon Adli Tıp Kurumuna sevk edildiği ve kesin ölümünün burada yapılacak olan çalışmada ortaya çıkacağı öğrenildi. Jandarma olayla ilgili çalışma başlattı. 

tasligedik-fatma-yigit1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel