Çaykara'dan kaymakam tepkisi

Temmuz ayından bu yana ilçelerine kaymakam atanmaması Çaykaralıların tepkisine neden oldu. Son Kaymakam Uğur Kalkar'ın Denizli Acıpayam'a tayin edilmesinin ardından Trabzon Çaykara'ya hala kaymakam atanmadı. Rize, Malatya, Kayseri ve Erzurum valilerinin Ç

Çaykara'dan kaymakam tepkisi
Temmuz ayından bu yana ilçelerine kaymakam atanmaması Çaykaralıların tepkisine neden oldu. Son Kaymakam Uğur Kalkar'ın Denizli Acıpayam'a tayin edilmesinin ardından Trabzon Çaykara'ya hala kaymakam atanmadı.

Rize, Malatya, Kayseri ve Erzurum valilerinin Çaykaralı olması, ülke genelinde onlarca Çaykaralı kaymakamın, iki üniversite rektörünün Çaykaralı olduğunu hatırlatan ilçe halkı, "İlçemize neden kaymakam atanmıyor, Dernekpazarı ilçe olduğu tarihten beri iki ilçenin aynı anda ayrı ayrı kaymakamı olduğu nadirdir. İki ilçe sürekli bir kaymakamla idare ediliyor. O halde ya iki ilçe eskisi gibi birleştirilsin ya da ilçemize sürekli kaymakam verilsin. Çünkü, kaymakam olmamasından dolayı işlerimizde aksamalar olduğu gibi ilçemiz sahipsiz görünüyor." şeklinde tepkilerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel