Çaybaşı,Büyükşehir için seferber oldu

 On gündür ekip halinde İstanbul’da çalışmalarını yürüten heyet gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.Çaybaşı Belediye Başkanı Zekeriya Sarıkoca, “Yaklaşık on gündür metropol kent İstanbul’da çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçe başkanımız, yönetim

Çaybaşı,Büyükşehir için seferber oldu

 

On gündür ekip halinde İstanbul’da çalışmalarını yürüten heyet gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Çaybaşı Belediye Başkanı Zekeriya Sarıkoca, “Yaklaşık on gündür metropol kent İstanbul’da çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçe başkanımız, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, belediye ekibimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte hep beraber bir çalışma yürütüyoruz. İlçe olarak hedefimiz sürekli ilçemizde bulunan hanelerine hizmet götürdüğümüz vatandaşlarımızı ilimizin Büyükşehir statüsü kazanabilmesi için memleketlerinde nüfuslarını göstermesi. Hedefimiz 2 bin kişinin ikametini almalarını sağlamak.

Bu da bazen yanlış anlaşılıyor. Zaten biz burada yaşayan vatandaşlarımızın ilçemizdeki yaşadığı yaşam alanlarına ayrım yapmaksızın hizmet götürüyoruz. Bu hizmetin karşılığı olarak ta ilçemize ilimize sahip çıkalım ikametimizi ilimize alalım büyükşehiri kazanalım istiyoruz. 15 gün bu çalışmalarımızı burada devam ettireceğiz. İnşallah 15 gün sonra da hedefimize ulaşmış bir şekilde mutlu sona ulaşmış olacağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Semiz ise, “Az kaldı. İnşallah başaracağız. Bizim insanlarımız ilçelerinde zaten gerekli hizmetleri alıyorlar. Yılda üç beş ay kaldıkları memleketlerine sahip çıksınlar istiyoruz. Bunun için de kapı kapı dolaşıyoruz. Metropol kent İstanbul gibi biz de büyükşehir olmak istiyoruz. Bunun için de gerekli karşılığı gurbette yaşayan halkımızdan görüyoruz” diye konuştu.

Çaybaşılılar Dernek Başkanı Mustafa Aydoğdu yaptığı konuşmada, “İlçemizden gelen ekiple birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor. İnanmak başarının yarısıdır. Biz Ordu ilimizin büyükşehir olacağına inanıyoruz. Dernek olarak da bu sürece katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel