Çay tarlasındaki çay adliyelik oldu

Haber61.NET - Haber Merkezi - Trabzon’un Of ilçesinde ilginç olay; İlçenin güneşli Köyünde yaşayan C.S isimli şahıs Of İlçesi Cumhuriyet savcılığa giderek abisi M.S’den şikâyetçi oldu. C.S şikâyet gerekçesi olarak ağabeyinin çay bahçesinde bulunan çayları

Çay tarlasındaki çay adliyelik oldu

Haber61.NET - Haber Merkezi - Trabzon’un Of ilçesinde ilginç olay; İlçenin güneşli Köyünde yaşayan C.S isimli şahıs Of İlçesi Cumhuriyet savcılığa giderek abisi M.S’den şikâyetçi oldu. C.S şikâyet gerekçesi olarak ağabeyinin çay bahçesinde bulunan çayları toplayarak sattığını ve kendi hakkını vermediğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre savcılıkta C.S, “ babadan kalma tarlamızdaki çayları toplayan ağabeyim sonrasında bu çayları sattı ve gelir elde etti. Bu gelirden bana pay vermedi. Birde yine aynı arazide kendi hakkımı da üzerine tapulamak istedi.”şeklinde ifade verdi.

Savcılık kardeşin bu iddiaları üzerine ağabey M.S’nin  ifadesine başvurarak serbest bıraktı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel