Çavuşoğlu ''Pazarı geri alacağız''

Çavuşoğlu Boya Sanayinin patronu Ali Çavuşoğlu, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölge satış direktörlüğünün açılışı için geldiği Trabzon’da haber61'e özel açıklamalar yaptı. ÇBS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali  Çavuşoğlu Türkiye’de boya sektörünün öncüsünün

Çavuşoğlu ''Pazarı geri alacağız''

Çavuşoğlu Boya Sanayinin patronu Ali Çavuşoğlu, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölge satış direktörlüğünün açılışı için geldiği Trabzon’da haber61'e özel açıklamalar yaptı. ÇBS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali  Çavuşoğlu Türkiye’de boya sektörünün öncüsünün ÇBS olduğunu ve kazanılan bu güveni sürdüreceklerini söyledi.

ÇBS HAK ETTİĞİ YERDE OLACAK

Ekonomik büyümenin üstünde olur boya pazarında kolay vazgeçilen ürünlerden olduğu için ekonomik daralmaları sevmeyiz biz inşaat sektörünün tabiî ki bir dengesi vardır. Dediğim gibi inşaat sektörü zayıf düşerse, sektörde geçici olarak devre dışı kalan firmalar olur. Onların yarattığı boşluğu biraz kapatırız. Fakat genel olarak bir ekonomik bir daralma olduğu zaman sektörün daralması her zaman ekonomik daralmanın fevkinde olur. Ekonomik daralma yüzde 5 olursa, biz onu yüz de 8 hissederiz. Ekonomik büyüme başladığı zamanda tersi olur. Ekonomi 3 büyüyorsa sektör en az 5 ila 7 büyüyecek demektir.

23296

PAZARI GERİ ALACAĞIZ

ÇBS’nin patronu Çavuşoğlu ÇBS’nin kaybettiği pazarı yeniden geri alacağına inandığını belirterek”  Beklentimiz buna dayanıyor. ÇBS olarak bizdeki büyüme konum olarak daha büyük olacak. Biz rakiplerimiz devrettiğimiz pazarı, adım adım, yavaş yavaş geri alacağız. Bizim pazardan bir süreliğine çekilmemiz nedeniyle pazarımız diğer firmalara gitti. Şimdi ÇBS kaybettiği bu pazarı geri alacak. Zaten boya sektörü dalgalı bir seyir izliyor. Şimdi biz onları yavaş yavaş geri alıyoruz.

KARADENİZ’DE BİR NUMARAYDIK

ÇBS’nin Karadeniz’de bir dönemler 1 numara olduğunun altını çizen Çavuşoğlu “Karadeniz 'in bir çok ilinde biz bir numaraydık. Sinop tan Artvin’e kadar, da Doğu Anadolu da bir fiil tamamında bir numaraydık .Bu ekonomideki daralmalardan birazcık küçülmek zorunda kaldık. Artık kriz ortamı yerini güven ortamına bırakmaya başladı. Bizde düzelme işaretleri veren ekonomiyle birlikte yeniden bölgeye açılmaya başladık. Türkiye genelinde olmasa da bir bölgesel olarak bir adım attık. Çok kısa bir sürede bunun olumlu etkisini göreceğimizi düşünüyorum. Bölgede 2 bucuk aylık bir dönem olması rağmen yeni ve güçlü firmalarla rekabette çok iyi adımlar attık. Bu atılımımız rakiplerimiz üzerinde çok tedirginlik yarattı.

BEKLEDİĞİMİZDEN FAZLA İLGİ GÖRDÜK

ÇBS ‘nin patronu Ali Çavuşoğlu yeni atılımla birlikte beklediklerinden fazla ilgi ve talep gördüklerini ifade ederek” , Antalya’da bir bayiler toplantısı düzenledik. Biz bu toplantıya katılımın bu kadar yoğun olacağını beklemiyorduk. Antalya’daki toplantıya 670 kişilik bir grup katıldı. Çok büyük bir organizasyondu, çok da büyük ses getirdi. Çok kısa sayılabilecek bir süre zarfında ÇBS ailesinin bünyesine, ailenin eski üyelerinden bayilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve hizmet verenlerimiz tekrar katılırken, bünyemizi güçlendirecek ve  ufuklar açacak yeni katılımlar da oldu. Öngörülen sayının çok üstünde olan bu katılımlar 2010 yılının hemen başında hızlanarak devam ediyor.

23297

TOYOTA’NIN BOYASI BİZDEN

ÇBS olarak araç boyası konusunda önemli adımlar attıklarının da altını çizen Çavuşoğlu "Yurt dışına ihracatımızda başladı. 2010 yılı ile birlikte hepimizi gururlandıracak bir ilke imza attık. ÇBS, 2010 yılının Mart ayından itibaren, 100% milli olan tesislerinde ürettiği otomobil boyalarını, alanında dünyanın en büyük kuruluşu Toyoto’nın İngiltere'de mukim işletmesinde kullanılmak üzere, ihraç etmeye başladı. Benzer başarıların devamını oto tamir boyaları ve başka alanlarda gerçekleştirmek istiyoruz.

BOYA KONGRESİNDE SPONSORUZ

2010 yılı içerisinde, kuruluşuna ÇBS'nin de önderlik ettiği saygın sektör kuruluşumuz BOSAD'ın girişimi ile gerçekleştirilecek Paint istanbul Boya Kongresi ve Fuarına da ana sponsor olarak katkıda bulunuyoruz. ÇBS'nin Türk ve dünya boya pazarında hak ettiği yeri almasını ve 56 yıldır olduğu gibi gönülleri renklendirmesini hep birlikte sağlamaya çalışıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel