Çarşıbaşı'nda sular arıtılıyor

  Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’ın yoğun gayretleri ile kendi dönemine ait bölümü hibe kapsamına alınan proje ile birlikte Çarşıbaşı ilçesi önemli bir hizmete daha kavuşmuş oldu. Proje ile birlikte atıksular arıtılarak sahilden belirli uzaklıkl

Çarşıbaşı'nda sular arıtılıyor

 

 

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’ın yoğun gayretleri ile kendi dönemine ait bölümü hibe kapsamına alınan proje ile birlikte Çarşıbaşı ilçesi önemli bir hizmete daha kavuşmuş oldu. Proje ile birlikte atıksular arıtılarak sahilden belirli uzaklıklarda deniz dibine boru ve difüzörlerle deşarj edilecek.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ilçeye hizmet için büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade ederek; “Uzun bir süredir çalışmaları devam eden ve çeşitli nedenlerle uzayarak bir türlü tamamlanamayan Deniz Derin Deşarjı Projesi’ni de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kanalizasyon sistemimiz için büyük önem taşıyan proje ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel