Çarşıbaşı’nda gönüller buluştu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık himayelerinde şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarına yönelik belirli aralıklarla düzenlenen ‘Gönül Buluşmaları’nın bu kez adresi Çarşıbaşı’ydı.               Çarşıbaşı İlçesinde bulunan bir resto

Çarşıbaşı’nda gönüller buluştu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık himayelerinde şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarına yönelik belirli aralıklarla düzenlenen ‘Gönül Buluşmaları’nın bu kez adresi Çarşıbaşı’ydı.               

Çarşıbaşı İlçesinde bulunan bir restourantta düzenlenen ‘Gönül Buluşmaları’ toplantısına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Kaymakam Özkan Demir, İlçe Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Seyyah Sağıroğlu,Çarşıbaşı Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Kemal Çağlar, EMŞAD Trabzon Şube Başkanı Songül Erdem ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.
               
Yemekte bir konuşma yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, “Gönül Buluşmaları çerçevesinde bütün ilçelerimizde ve şehir merkezimizde şehit ailelerimizle ve gazilerimizle bir araya geliyoruz. Şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimizle birlikte olmak bizler için çok önemlidir. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bu manada bu toprağın vatan olması için canlarını veren şehitlerimizi Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak unutmadık, unutmayacağız.
 
Onların dertleri bizim de derdimizdir. Onların yüzlerinin gülmesi için devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla yanlarında olduğunu bir kere daha gösterebilme ve onların üzüntülerini hafifletebilme gayesiyle bu gönül buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Onların şahsi problemlerini dinliyor ve taleplerini alıyoruz. Bize yakışan emaneti en iyi şekilde korumanın yollarını arıyoruz. Sizlerin incinmemeniz için devletimizin tüm unsurlarıyla sizlerin emrindeyiz” dedi.
                
Toplantıda Sema Kızılcık, şehit aileleriyle yakından ilgilenirken onlara çeşitli hediyeler sundu.
               
Halkın Sorunlarını Dinledi
               
Programın ardından Vali Kızılcık beraberindeki ilçe kaymakamı Özkan Demir ile, Çarşıbaşı Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’la görüşen Vali Kızılcık, belediye çalışmaları hakkında kendisinden bilgi aldı. Vali Kızılcık daha sonra Çarşıbaşı ilçesinde bulunan esnafları ziyaret ederek onlarla sohbet edip çay içti. Halkın dertlerini ve taleplerini dinleyen Vali Kızılcık, Çarşıbaşı ilçesinin Trabzon’un şirin bir ilçesi olduğunu yapılacak olan projelerle çehresinin değişeceğini söyledi.           
               
Ziyaretten memnun kalan Çarşıbaşılılar ise, Vali Kızılcık’a teşekkür ederek, ziyaretin ileriki günlerde yine gerçekleştirilmesini beklediklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler