Çarşıbaşı'nda dev dalgalara kapıldı

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde, dev dalgalara kapılan bir kadın, balkondan koşarak gelen akrabası ve çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Olay, ilçeye bağlı Kerem köyünde meydana geldi. M.K (64), balkondan denizi seyrettiği sırada deniz kenarındaki akrab

Çarşıbaşı'nda dev dalgalara kapıldı

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde, dev dalgalara kapılan bir kadın, balkondan koşarak gelen akrabası ve çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. 

Olay, ilçeye bağlı Kerem köyünde meydana geldi. M.K (64), balkondan denizi seyrettiği sırada deniz kenarındaki akrabası E.K (51)'nın büyük bir dalga tarafından denize sürüklendiğini gördü. Hemen deniz kenarına koşan M.K, çevredeki vatandaşların yardımıyla E.K'ya halat uzatarak akrabasının denizden çıkmasını sağladı.
 
Boğulma tehlikesi geçiren E.K, Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. E.K'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel