Çarşıbaşı amca çocuklarına ağladı

Çarşıbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren amca çocukları Cevat Kotbaş (28) ile Turgay Kotbaş (24) gözyaşları arasında toprağa verildi. Çarşıbaşı Yavuz Grup Yolu'nun 7. kilometresinde bulunan Karga Kayası mevkinde 06 BM 1804 plaka

Çarşıbaşı amca çocuklarına ağladı

Çarşıbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren amca çocukları Cevat Kotbaş (28) ile Turgay Kotbaş (24) gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Çarşıbaşı Yavuz Grup Yolu'nun 7. kilometresinde bulunan Karga Kayası mevkinde 06 BM 1804 plakalı minibüsün, yolun kaygan oluşu nedeniyle kontrolden çıkarak İskefiye Deresi'ne yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren Cevat Kotbaş ve Turgay kotbaş için Yavuz Köyü Merkez Cami'nde Cuma namazına müteakip cenaze namazı kılındı. 

Cenaze törenine Çarşıbaşı Belediye başkanı Coşkun Yılmaz, DSP İl Başkanı Mehmet Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, CHP İlçe Başkanı Fevzi Usta, MHP İlçe Başkanı Cevat Birinci, DSP İlçe Başkanı Ekrem Eski, DP İlçe Başkanı Ziya Usta, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Öztürk ve Halil Kul, Kızılay Başkan Vekili Ahmet Çakır, daire amirleri, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Turgay Kotbaş'ın babası Sabri Kotbaş ile Cevat Kotbaş'ın babası Ali Kotbaş taziyeleri kabul ederken güçlükle ayakta durdular. 

Cenaze namazının ardından Cevat ve Turgay Kotbaş, aile mezarlığına defnedildi.


Kazada yaralanan İbrahim Kotbaş ile İsmail Kotbaş'ın (63) hastanedeki tedavileri ise devam ediyor. Murat Kocaman ile Hanife Kum'un ise durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler