Canik'te 24 saat mesai

 Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Önceliğimiz, halkımızı normal yaşamlarına döndürmek” dediCanik Belediyesi, selin yaşandığı bölgelerde gece gündüz çalışarak, felaketin yaralarını sarıyor. Belediye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip eden Canik Be

Canik'te 24 saat mesai

 Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Önceliğimiz, halkımızı normal yaşamlarına döndürmek” dedi

Canik Belediyesi, selin yaşandığı bölgelerde gece gündüz çalışarak, felaketin yaralarını sarıyor. Belediye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Önceliğimiz, halkımızı normal yaşamlarına döndürmek” dedi.

Selin vurduğu Canik'te zarar gören cadde ve sokaklarda selin izleri siliniyor. Canik Belediyesi ekipleri, vatandaşların da desteğiyle özellikle yollardaki çamur ve atıkları temizlerken, cadde ve sokakları da tek tek elden geçirerek yıkıyor. Vatandaşlarla birebir görüşen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, en kısa zamanda hayatın normale döneceğini belirterek, gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Gazi Mahallesi'ni gezen ve vatandaşları dinleyen Başkan Genç, birim müdürleriyle birlikte öncelikli yapılması gerekenleri bir kez daha yerinde gördü. Böyle bir felaketin hiç bir yerde yaşanmamasını dilediklerini ifade eden Başkan Genç, “Selden en çok etkilenen bölgelerimizde bütün ekiplerimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tek gayemiz halkımızı bir an önce normal yaşamlarına döndürmek. Vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Belediye olarak kurduğumuz Kriz Masası'nda sık sık ekiplerimizle toplanarak koordineli bir şekilde çalışma yürütüyoruz. Ben dahil bütün ekiplerimizle halkımızın yanındayız. Bütün belediye çalışanlarımız sokak sokak dolaşarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirliyor” dedi.

KRİZ MASASI 24 SAAT GÖREVDE

Canik Kültür Merkezi'nde kurulan Belediye Kriz Masası her akşam Başkan Osman Genç yönetiminde toplanarak yapılanları ve yapılacakları belirliyor. Birim müdürleri o gün yaptıkları ve bir sonraki gün yapılacak çalışmaları Başkan Osman Genç'e rapor edip sunarken, Başkan Genç de gezdiği bölgelerdeki eksiklerin giderilmesi için neler yapılabileceği konularında birim müdürlerine talimat veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel