Canik’in gururu: U14 kız basketbol takımı Türkiye ikincisi oldu

TBF U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda üstün performans sergileyen Canik Belediyespor U14 Kız Takımı, Türkiye 2’ncisi olurken, sporcular Elif Hatice Bardi ve Tuana Bozkurt bireysel başarılarıyla da dikkat çekti.
Canik’in gururu: U14 kız basketbol takımı Türkiye ikincisi oldu

Samsun’un Canik Belediyespor Kulübü U14 Kız Basketbol Takımı, Uşak'ta düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 2’ncisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan 16 takım arasında üstün bir performans sergileyen Canik Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımı, şampiyona boyunca gösterdiği mücadeleyle alkış topladı ve kupayı müzesine götürdü.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, elde edilen başarı sonrası yaptığı açıklamada, spora ve sporculara verdikleri desteklerin meyvesini şampiyon sporcularla topladıklarını belirterek, “Gençlerimizin yeni başarılarına şahitlik etmeye devam ediyoruz.

TBF U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda parkede üstün mücadele sergileyerek Türkiye ikincisi olan Canik Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımımızı gönülden tebrik ediyor, sporcularımızın yetişmesinde emeği bulunan ailelerimize, antrenörlerimize ve tüm katkı sunanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Sandıkçı, ilçeye spor alanında yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Şampiyona büyük bir rekabete sahne olurken, Canik Belediyespor sporcusu Elif Hatice Bardi, şampiyonanın sayı lideri oldu ve TBF tarafından şampiyonanın en iyi 5 oyuncusu arasına seçildi. Takımın bir diğer sporcusu Tuana Bozkurt ise top çalma lideri olarak şampiyonayı tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir