Canalioğlu'nun Ramazan Mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Canalioğlu, mesajında, Ramazan ayının, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirtti.İçinde bin aydan daha hayırlı olan bir gecenin bulunmasının Ramaz

Canalioğlu'nun Ramazan Mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Canalioğlu, mesajında, Ramazan ayının, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirtti.

İçinde bin aydan daha hayırlı olan bir gecenin bulunmasının Ramazan ayına ayrı bir önem kattığını kaydeden Canalioğlu, şöyle devam etti:

''Böyle önemli günlerde insanlar arasındaki dostluk ve yardımlaşma duygusunun daha da artacağına yürekten inanıyorum. 'Komşusu açken, tok yatan bizden değildir' hadisinden hareketle her varlıklı insan yardıma muhtaç vatandaşlarımızı düşünerek iftar sofrasına oturmalıdır. Bu ayın bereketi her insana eşit yansıtılmalıdır.

Unutulmamalıdır ki Ramazan ayı kutsal bir aydır ve temel amacı zengin fakir herkesin bu ayı mutluluk içinde geçirmesidir. Oruçlarımızı fakirlerle açarsak, iftar sofralarında fakirler gibi düşünebilirsek, onların hissettiklerini hissedebilirsek ve imkanlarımız ölçüsünde onlara yardımcı olabilir, yüzlerini güldürebilirsek Ramazan ayını amacına uygun yaşamış oluruz.''

Canalioğlu, belediye olarak imkanları ölçüsünde kentte yardıma muhtaç olan vatandaşlara gıda yardımında bulunduklarını, bu yardımların her yıl artarak devam ettiğini kaydederek, vatandaşları Ramazan ayını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin belediye tarafından alındığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler