Canalioğlu'nun düşüncesi ne?

Belediye Başkanı Canalioğlu, 1 Nolu Beşirli mahallesi ile merkez belediyesine dahil olan Uğurlu mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Kentin tüm kesimlerine dengeli hizmet verdiklerini belirten Başkan Canalioğlu, açılan her yeni yolun alt yapısın

Canalioğlu'nun düşüncesi ne?

Belediye Başkanı Canalioğlu, 1 Nolu Beşirli mahallesi ile merkez belediyesine dahil olan Uğurlu mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Kentin tüm kesimlerine dengeli hizmet verdiklerini belirten Başkan Canalioğlu, açılan her yeni yolun alt yapısını mutlaka yaptıklarını, gelecekte sorun yaşanmaması için gereken titizliği gösterdiklerini söyledi.


2008 yılı içindeki asfalt hedeflerinin 350 bin ton olduğunu vurgulayan Canalioğlu, “Vatandaşlarımızın rahat ulaşımı için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Kentimizin tüm mahallelerine dengeli hizmet veriyoruz. Trabzon insanı her şeyin en iyisine en güzeline layıktır” dedi.


Trabzon'a yeni katılan Uğurlu köyündeki asfalt çalışmaları ile cami inşaatında da incelemeler yapan Başkan Canalioğlu, Uğurlu'daki çalışmaların programlı şekilde sürdüğünü, cami inşaatına da katkı sağlayacaklarını belirterek, Uğurlu mahallesinin öncelikli olarak kısa vadeli sorunlarını ele alarak çözmeyi planlarıklarını ifade etti.


Öte yandan Trabzon Belediyesi tarafından 1 Nolu Beşirli mahallesinde 2 bin 500 metre, 2 Nolu Beşirli mahallesinde 2 bin metre ve Uğurlu mahallesinde ise bin 500 metre asfalt serildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler