Canalioğlunun annesine son görev

CHP Trabzon İl Başkanı ve eski Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Trabzonspor Kulübü Çocuk ve Gençlik Geliştirme Merkezi İdari Menajeri Cemil Canalioğlu’nun annesi Safiye Canalioğlu, İskenderpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son

Canalioğlunun annesine son görev

CHP Trabzon İl Başkanı ve eski Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Trabzonspor Kulübü Çocuk ve Gençlik Geliştirme Merkezi İdari Menajeri Cemil Canalioğlu’nun annesi Safiye Canalioğlu, İskenderpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreninde Canaliıoğlu ailesini , Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık Trabzon belediye Başkanı O.Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet müdürü Feridun Boz ,Akparti İl başkanı Adnan Günnar, Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Teknik Direktör Şenol Güneş ,bürokratlar, spor ,siyaset ve iş dünyasının tanınmış simaları, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Safiye Canalioğlu'na bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel