Canalioğlu'ndan Özak Açıklaması

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canlaioğlu, Faruk Özak'ın yeniden bakan olmasının Trabzon için bir kazanım olduğunu belirtti.Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı açıklamada, Faruk Özak'ın yeniden bakan olarak atanmasının Karadeniz Bölgesi v

Canalioğlu'ndan Özak Açıklaması

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canlaioğlu, Faruk Özak'ın yeniden bakan olmasının Trabzon için bir kazanım olduğunu belirtti.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı açıklamada, Faruk Özak'ın yeniden bakan olarak atanmasının Karadeniz Bölgesi ve Trabzon için yararlı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Bölgemizden bakanımızın olması merkezi hükümetin yatırımlarını bölgemize yönlendirme açısından önemli. Biz her zaman söylüyoruz. Herkes kendi görevini en iyi şekilde yapmalı. Trabzon Belediyesinin görevleri bellidir ve bu görevleri de biz en üst düzeyde kentimizin ve halkımızın yararı için gerçekleştiriyoruz.

Halkın oylarıyla bu görevlere gelen insanlar Trabzon'un her noktasına hizmet götürmek durumundadır. Bu hizmeti de bakanımızın öncülüğünde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Faruk Özak'ın yeniden bakan olması Trabzon için bir kazanımdır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel