Canalioğlu'ndan kontenjan başvurusu!

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi'nin 15 Şubat’ta yaptığı son toplantıda Trabzon için aldığı birinci sıra kontenjan ve diğer sıralandırmalar için eğilim yoklaması kararının ardından CHP Trabzon Milletvekili ve PM Üyesi M. Volkan Canalioğlu, Trabzon ko

Canalioğlu'ndan kontenjan başvurusu!

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi'nin 15 Şubat’ta yaptığı son toplantıda Trabzon için aldığı birinci sıra kontenjan ve diğer sıralandırmalar için eğilim yoklaması kararının ardından CHP Trabzon Milletvekili ve PM Üyesi M. Volkan Canalioğlu, Trabzon kontenjan adaylığı için genel merkeze başvurusunu yaptı. 

Trabzon kontenjan adaylığı için başvurusunu Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluş günü olan 24 Şubat’ta yapan Volkan Canalioğlu, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde halkımızı bu iktidardan kurtaracağız. Trabzon’da partimizi birinci parti yapmak için tüm örgütlerimizle çalmadık kapı bırakmayacağız. Ülkemizi bu zor sürecin içinden CHP çıkartacaktır” dedi. 

Canalioğlu, seçim takviminin Parti Meclisi'nin 15 Şubat’ta yaptığı son toplantıdan sonra işlemeye başladığını belirterek “Bu toplantıda Parti Meclisi Trabzon seçim çevresi için 1. sıranın 'Genel Merkez Kontenjanı' olmasına ve Kontenjandan sonraki 2, 3, 4, 5 ve 6. sıralar için 7 Eğilim Yoklaması' yapılmasına karar vermiştir. Trabzon’da 21 Mart’ta yapılacak olan eğilim yoklamasında MYK, gözetmen olarak Sakarya Milletvekilimiz Engin Özkoç’u görevlendirmiştir” diye konuştu.

Trabzon yanında 21 Mart’ta eğilim yoklaması yapılacak iller arasında Adana, Kahramanmaraş, Kayseri, ve Muğla bulunuyor. CHP’de Milletvekilliği aday adaylığı için başvurular ise 1 Mart’a kadar uzatıldı.

Öte yandan CHP Trabzon teşkilatı kontenjan adayı olmaması için genel merkeze giderek ön seçim istemişti. Canalioğlu'nun bu başvurusunun ardından Trabzon teşiklatının nasıl bir tavır sergileceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel