Canalioğlu'ndan Esnaf Ziyareti

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Taşbaşı yokuşunda dükkanı bulunan esnafı ziyaret etti.Canalioğlu, belediye tarafından altyapı ve ışıklandırma çalışmaları tamamlanan Taşbaşı yokuşundaki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.Canalioğlu, daha

Canalioğlu'ndan  Esnaf  Ziyareti

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Taşbaşı yokuşunda dükkanı bulunan esnafı ziyaret etti.

Canalioğlu, belediye tarafından altyapı ve ışıklandırma çalışmaları tamamlanan Taşbaşı yokuşundaki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Canalioğlu, daha önce Taşbaşı yokuşunda dükkanı bulunan esnafı ziyaret ettiğini ve esnafın kendilerinden altyapı ve ışıklandırma konusunda istekte bulunduğunu belirterek, ''Biz de bu istekleri dikkate alarak buranın altyapısını ve ışıklandırmasını yaptık.

Taşbaşı yokuşunu modern bir görünüme kavuşturduk. Artık vatandaşlarımız burada alışverişlerini rahatlıkla yapabilecektir'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel