Canalioğlu:Eşit Hizmet Verecek

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, belediye olarak her mahalleye eşit hizmet verme anlayışı içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.Canalioğlu, 2 Erdoğdu Mahallesi'ndeki park açılışında yaptığı konuşmada, 3.5 yıl içerisinde Trabzon gen

Canalioğlu:Eşit Hizmet Verecek

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, belediye olarak her mahalleye eşit hizmet verme anlayışı içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Canalioğlu, 2 Erdoğdu Mahallesi'ndeki park açılışında yaptığı konuşmada, 3.5 yıl içerisinde Trabzon genelinde 29 park yaptıklarını belirtti.

Belediye olarak her mahalleye eşit hizmet verme anlayışı içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Canalioğlu, ''2 Nolu Erdoğdu Mahallesi Belde-1 parkını yaparak hizmete açmıştık. Şimdi aynı mahallemizde yetişkinlerin de spor yapma ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla Trabzon'un ilk fitness parkını hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önceleri çok kötü bir durumda olan bu alanı revize ederek güzel bir park haline getirdik. Çünkü insana yatırım kente yatırımdır'' dedi.

2 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Mustafa Kaya ise mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Canalioğlu'na teşekkür etti.

Toplam 750 metrekarelik alana kurulu olan parkta çocuklara yönelik oyun gruplarının yanı sıra yetişkinlere yönelik jimnastik aletleri de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler