Canalioğlu Trabzon ekmeğini savundu

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın “beyaz ekmek" açıklamalarına tepki göstererek “Trabzon ekmeği Türkiye’nin en kaliteli ekmeğidir” dedi. Trabzon ekmeğinin, Türkiye’nin her tarafına yayıldığını ve en tercih edi

Canalioğlu Trabzon ekmeğini savundu

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın “beyaz ekmek" açıklamalarına tepki göstererek “Trabzon ekmeği Türkiye’nin en kaliteli ekmeğidir” dedi. 

Trabzon ekmeğinin, Türkiye’nin her tarafına yayıldığını ve en tercih edilen ekmek olduğunu belirten Canalioğlu, ”Trabzon ekmeği imalatının her aşamasında en kaliteli yöntemlerle pişirilmektedir. Fırıncılarımız, ekmeğin imalatında kullandığı yöntemler diğer illerdeki gibi değildir. Birçok fırınımız ekmeği odunla pişirmektedir. Beyaz undan imal edilmektedir.
 
Ancak, çoğu fırınımız ise ekmeğin içine fındık, çavdar ve kepek gibi karışımlar ilave etmek suretiyle halkımıza kaliteli ekmek sunmaktadırlar. Türkiye’nin her tarafında gördüğümüz Trabzon ekmeği tabelaları bunun kanıtıdır.
 
Trabzon ekmeği Türkiye’nin en kaliteli ve sağlıklı ekmeğidir. Başbakan bıraksın vatandaşın ekmeğiyle oynamayı da teröre, işsizliğe çare bulsun, atanamayan öğretmenlerin, emeklilerin, fakirin fukaranın sorunlarını çözsün” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler