Canalioğlu o iddialara cevap verdi!

Haber61.Net / Haber Servisi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezin'de Adanan keskin ile Volkan Canalioğlu arasında geçtiği iddia edilen konuşma hakkında açıklama yapan Volkan Canalioğlu, " Adnan Keskin'i ben seçimden sonra hiç göremedim. Seçim'den

Canalioğlu o iddialara cevap verdi!

Haber61.Net / Haber Servisi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezin'de Adanan keskin ile Volkan Canalioğlu arasında geçtiği iddia edilen konuşma hakkında açıklama yapan Volkan Canalioğlu, " Adnan Keskin'i ben seçimden sonra hiç göremedim. Seçim'den sonra Ankara'ya döndüğümde ise gördüğüm Milletvekili arkadaşlarım bana teşekkür etti ve tebrik ettiler. Bu iddiaların doğruluğu yok."dedi. 

İDDİA EDİLEN AÇIKLAMA 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile Volkan Canalioğlu arasında parti içinde geçtiği ileri sürülen bir iddia ya göre; Keskin, " Sayın Canalioğlu, ne oldu anlamdık. Trabzon'dan biz çok oy bekliyorduk. Bizi Trabzon çok yanılttı. Özellikle Ortahisar'a kesin gözüyle bakıyorduk. Neden alamadık. Seçimde yapılan listelerdeki isimler bu kadar başarısız nasıl olur."dediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler