Canalioğlu: Kupa Trabzon'a verilmelidir!

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor taraftarlarının düzenlediği yürüyüşte taraftarlarla birlikte olurken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bordo-mavili taraftarların sesine kulak vermesi gerektiğini

Canalioğlu: Kupa Trabzon'a verilmelidir!

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor taraftarlarının düzenlediği yürüyüşte taraftarlarla birlikte olurken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bordo-mavili taraftarların sesine kulak vermesi gerektiğini belirterek, kupayı Trabzonspor'a vermesi gerektiğini söyledi.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor taraftarlarının düzenlediği yürüyüşte taraftarlarla birlikte oldu. Canalioğlu, Trabzonspor’un kupasının biran önce bordo-mavili kulübe teslim edilmesi gerektiğini belirterek, “Tüm yasal kararlara bakıldığında Trabzonspor’un 2010-2011 sezonu süper lig kupası Fenerbahçe kulübü müzesindedir. Fenerbahçe’nin şike yaptığı mahkeme kararları ile ortaya çıkmıştır. Aziz Yıldırım’ın kararının Yargıtayca onaylanması da bunun bir kanıtıdır. Trabzonspor kulübü ne kadar büyük bir kulüptür ki bir kupası da Fenerbahçe müzesindedir. Futbol Federasyonu bu sese kulak vermeli ve Trabzonspor'un kupasını vermelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel