Canalioğlu İstifa Etti

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Araklıspor'a 2-1 yenilen Arsinspor'da teknik direktör Cemil Canalioğlu görevinden istifa etti.Arsinspor'da basın sözcüsü Şeref Bektaşoğlu, teknik direktörleri Canalioğlu'nun takımın önünü açmak için istifa ettiğini söyled

Canalioğlu İstifa Etti

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Araklıspor'a 2-1 yenilen Arsinspor'da teknik direktör Cemil Canalioğlu görevinden istifa etti.

Arsinspor'da basın sözcüsü Şeref Bektaşoğlu, teknik direktörleri Canalioğlu'nun takımın önünü açmak için istifa ettiğini söyledi.

Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, sezona iyi başlangıç yapamadıklarını belirterek, “3 hafta geçti, galibiyetle tanışamadık, 2 yenilgi 1 de beraberlik aldık. Arsinspor'un yeri daha yukarılarda olması gerekiyor. Hocamız Cemil Canalioğlu da bu kötü sonuçlardan sonra takıma katkı sağlayamayacağını belirterek istifa kararı aldı. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

Canalioğlu'nun yerine Trabzonlu hocalardan birisini getireceklerini de ifade eden Bektaşoğlu, “Bir iki hocayla görüşmemiz sürüyor. En kısa zamanda Arsinspor'un hocasını bulacağız” diye konuştu.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel