Canalioğlu "Akyazı stadı için Trabzon'u verdik"

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, beraberinde Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, İlçe Başkanı Ahmet Kaya ve partililerle Trabzon Mimarlar Odasını ziyaret etti Trabzon Mimarlar Odası Şube Başkanı Sayım Adanur, tüm

Canalioğlu "Akyazı stadı için Trabzon'u verdik"

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, beraberinde Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, İlçe Başkanı Ahmet Kaya ve partililerle Trabzon Mimarlar Odasını ziyaret etti

 Trabzon Mimarlar Odası Şube Başkanı Sayım Adanur, tüm adaylara aynı mesafede olduklarını belirterek, "Bu kentte hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Seçim sürecinde insan onurunu rencide edecek konuşmalardan kaçınılmalı. Trabzon'un kurtuluşu için turizm sırada yer almaktadır. Ayasofya müzesi yeniden eski konumuna kavuşturulmalıdır. Mimarlar Odası olarak seçimi kazanacak yönetime talep ettiği taktirde her türlü katkıyı sağlamaya hazırız" dedi.

 CHP Trabzon Milletvekili ve Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, il genelinde yapılacak bir çalışma için halkın ve sivil toplum örgütlerinin de görüşünü alacaklarını vurgulayarak, "Kentle ilgili kararları alırken meslek odalarına ve halka da soracağız. Kısacası kentimizi bu kentte yaşayanlarla birlikte yöneteceğiz. Biz projelerimizi halkımıza anlatacağız, onlardan oy isteyeceğiz. Bu kenti en iyi biz yönetiriz. Sevgi tohumlarını yeniden ekeceğiz. 2004-2009 yılları arasındaki Belediye Başkanlığımız döneminde Belediyemizin imkanları ile çok başarılı işler yaptık Bir hata yapmadık. Eğer yapsaydık sizlerin karşısına çıkamazdım" ifadelerini kullandı.

 

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Canalioğlu, Türkiye'de her yıl kadın cinayetlerinin arttığını söyledi. Canalioğlu, "İnsanlar artık cinnet geçiriyor. Türkiye'de her yıl 387 kadın şiddete kurban gidiyor. Ülkenin gerçek gündemi ekonomidir. Ancak Başbakan her gün gündemi değiştirmeye çalışıyor. İnsanlar ekonomik nedenlerden dolayı zor günler geçiriyor. Emeklilerin durumu içler acısı. Atanamayan öğretmenlerin durumu ortada. Türkiye'nin adı yolsuzluklarla anılıyor. Başbakan ise bu tabloyu örtbas etmek için hergün yeni bir gündem yaratmaya çalışıyor" şeklinde konuştu.

 

Canalioğlu, Trabzon'un 5 yıl içinde çok şeyler kaybettiğini kaydederek, "Biz Uluslararası bir festival başlattık.. Bunu bile devam ettirmeyi beceremediler. Her konuşmalarında Trabzon kültür ve sanat kenti dediler, Festivali kaldırdılar, anıtları, heykelleri kaldırdılar.. Ramazan eğlenceleri diye bir etkinlik yapıyorlar, ne olduğu belli değil. Bunların vizyonu da misyonu da kalmadı. Ben yaptım oldu zihniyeti ile hareket etmedik, etmeyeceğiz.

AKYAZI STADI İLE TRABZON’U KANDIRIYORLAR

Akyazı'yı 10 yıl siyaset için kullandılar. Şimdi stad yapılıyor. Ne ile? Bizim paramızla.. Karşılığında Avni Aker'i, Yavuz Selim'i, Kapalı Spor Salonunu, Orman Müdürlüğüne ait alanı, Fatih Stadını aldılar. TOKİ Trabzon üzerinden rant sağlıyor" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel