Çanakkale'deki patlamada vefat eden Ahmet Seçkin Ordu'da toprağa verildi

Çanakkale'de Sağlık-1 Botu'nda meydana gelen patlamada yaşamını yitiren Ahmet Seçkin'in (34), memleketi Ordu'da toprağa verildi.
Çanakkale'deki patlamada vefat eden Ahmet Seçkin Ordu'da toprağa verildi

Çanakkale'de Sağlık-1 Botu'nda meydana gelen patlamada hayatını kaybeden sağlık personeli Ahmet Seçkin'in (34) cenazesi, memleketi Ordu'da toprağa verildi.

Olay, 12 Haziran'da Çanakkale Merkez Kumkale Balıkçı Barınağı'nda Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü'ne ait Sağlık-1 Botu'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Patlama sonucu sağlık personeli Ahmet Seçkin hayatını kaybetti. Seçkin için dün Mehmet Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tören düzenlenerek cenazesi memleketi Ordu'ya gönderildi. Seçkin için bugün Ünye ilçesindeki Büyük Cami'de cenaze namazı kılındı.

cenaze-1.webp

Namaza; Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yunus Ustaosmanoğlu, Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel, Ünye İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Güney, Seçkin'in yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Namazın ardından Seçkin'in cenazesi, Çaybaşı ilçesi Köklük Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan Seçkin'in 11 yıldır sağlık personeli olarak görev yaptığı, nişanlı olduğu ve 3 ay sonra düğünü olacağı öğrenildi. 

cenaze-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir