Cami soyguncularına çelik kasalı önlem!

Rize’nin Muradiye beldesindeki Muradiye Merkez Camii’nin bahçesinde bulunan çelik para kasası görenlerin dikkatini çekiyor. Genellikle para trafiğinin yoğun olduğu işyerlerinde kullanılan çelik para kasası aynı zamanda yerinden oynatılamayacak şekilde bet

Cami soyguncularına çelik kasalı önlem!


Rize’nin Muradiye beldesindeki Muradiye Merkez Camii’nin bahçesinde bulunan çelik para kasası görenlerin dikkatini çekiyor. Genellikle para trafiğinin yoğun olduğu işyerlerinde kullanılan çelik para kasası aynı zamanda yerinden oynatılamayacak şekilde betona gömüldü.
Cami imamı Recep Ali Topçu, kasanın kendisinin camiye atanmasından önce yerleştirildiğini belirterek, “Bir vatandaşımız bu kasayı cami vakfına bağışlamış. Kasada bu şekilde kullanılıyor. Bildiğim kadarı ile kasanın anahtarları vakıf yönetiminden iki kişi de duruyor” dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Muradiye beldesi sakinleri, “Beldemizde hırsızlık olmaz. Ancak, geçmişte bir kere caminin hayır kutusu çalındı. Bu kasa ise bir hayırsever tarafından camiye bağışlandı. Bağış yapılan kasa bu şekilde değerlendirildi. Bunun yerinden oynatılması mümkün değil” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel