Cami müezzinine bıçaklı saldırı

Samsun'da cami müezzini uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı.

Cami müezzinine bıçaklı saldırı

Samsun'da 50 yaşındaki Mehmet D., aralarında husumet bulunan Fatih Camisi müezzini 45 aşındaki İhsan Akoğlu'nu cami içinde bıçakla yaraladı. Mehmet D. gözaltına alındı.


Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi Fatih Camisi içinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikindi ezanını okuyan Müezzin İhsan Akoğlu (52), camide bulunan cemaat ile namaz kılmak için hazırlık yaptığı sırada akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen M.D.'nin (50) bıçaklı saldırısına uğradı. Kanlar içinde kalan müezzin, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklı saldırgan M.D. ise İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Resmi Asayiş ekipleri tarafından olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

SALDIRI KAMERA KAYITLARINDA

Samsun'da camide ezan okuduktan sonra bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanan müezzinin olay sonrası güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

Olay sonrası caminin koridorundaki güvenlik kamerasına bıçaklı saldırıyı düzenleyen şahsın cemaat tarafından camiden çıkarılması ve sağlık ekiplerinin koşturup sedye ile yaralı müezzini taşıması saniye saniye kaydedildi. Hastanede ameliyata alınan müezzinin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve bıçaklandığı camide bir ay önce göreve başladığı öğrenildi.


Cami müezzinine bıçaklı saldırı
Cami müezzinine bıçaklı saldırı
Cami müezzinine bıçaklı saldırı
Cami müezzinine bıçaklı saldırı
Cami müezzinine bıçaklı saldırı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel