Çalmadık şey bırakmadılar

Trabzon’da son günlerde azaldığı düşünülen hırsızlık olayları yeniden azdı. Trabzon Çarşı mahallesine bir adrese giren üç hırsız iş yerinden pantolon, tişört, LCD televizyon,Laptop bilgisayar, 164 paket sigara 300 adet sakız, 20 adet çikolata, 10 adet pes

Çalmadık şey bırakmadılar

Trabzon’da son günlerde azaldığı düşünülen hırsızlık olayları yeniden azdı. Trabzon Çarşı mahallesine bir adrese giren üç hırsız iş yerinden pantolon, tişört, LCD televizyon,Laptop bilgisayar, 164 paket sigara 300 adet sakız, 20 adet çikolata, 10 adet pestil köme ve çok sayıda deodorant çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre; işyerine giren hırsızlar Erzurum plakalı bir araç ile olay yerinden kaçtıkları ve yapılan soruşturmalar neticesinde söz konusu aracın çalındığı olduğu tespit edildi. Polis ekiplerinin takibi sonucu hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli şahıslar kıskıvrak yakalandı.  

Araçta yapılan aramalarda çalındı malzemelere el konulurken olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel