Çaldığı paraları bütünlettiriyordu

Trabzon'da şaşkın hırsız çaldığı parayı bankada bütünlettirmek isteyince yakayı eleverdi.Giresun, Rize ve Trabzon’da çeşitli hırsızlık olaylarına karışan ve bir çok işyerinden para çaldığı ileri sürülen Van doğumlu U.K. isimli hırsız Trabzon’da Merkez Ban

Çaldığı paraları bütünlettiriyordu

Trabzon'da şaşkın hırsız çaldığı parayı bankada bütünlettirmek isteyince yakayı eleverdi.

Giresun, Rize ve Trabzon’da çeşitli hırsızlık olaylarına karışan ve bir çok işyerinden para çaldığı ileri sürülen Van doğumlu U.K. isimli hırsız Trabzon’da Merkez Bankası’na giderek çaldığı paraları bütünlemek isteyince yakayı ele verdi.

Görevli personelin dikkatini çeken U.K. ardından kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Trabzon'un Toklu Mahallesi sahil caddesinde bulunan Merkez Bankası’nda meydana gelen olayda Trabzon, Giresun ve Rize’de çeşitli hırsızlık olaylarına karıştığı gerekçesi ile aranan U.K. bugün çeşitli işyerlerinden çaldığı bozuk paraları burada bütünletmek istedi. 

Elinde yüksek miktarda madeni para bulunan U.K. banka çalışanlarının dikkatini çekmesi üzerine polise haber verildi. Durumu fark eden U.K. apar topar bankadan ayrılarak kaçmak istedi.

Bankanın önünden geçen bir taksiye binen U.K.’yı takibe alan polis yarım saatlik kovalamacanın ardından U.K’yı Uzunsokak’ta yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyet güçlerinin yaptığı incelemede U.K.’ya ait olduğu ileri sürülen ruhsatsız silah ve çok sayıda madeni para ele geçirildi. 

U.K.'nin kaçarken attığı belirlenen 7.65 milimetre çapındaki tabanca da polis tarafından bulundu.

U.K. işlemlerinin yapılması için Trabzon Emniyeti Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi'ne getirildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler