Çaldığı Eşyalar ile evini donattı

 Trabzon’un Araklı ilçesi Değirmencik köyünde meydana gelen hırsızlık olayları ve Araklı ilçesi merkez ile merkezin etrafında bulunan ilçelerde meydana gelen hırsızlık vakalarının artması sonucu harekete geçen Araklı ilçe jandarma ekipleri yapmış olduklar

Çaldığı Eşyalar ile evini donattı

 

Trabzon’un Araklı ilçesi Değirmencik köyünde meydana gelen hırsızlık olayları ve Araklı ilçesi merkez ile merkezin etrafında bulunan ilçelerde meydana gelen hırsızlık vakalarının artması sonucu harekete geçen Araklı ilçe jandarma ekipleri yapmış oldukları operasyonda S.B (31) isimli şahsı hırsızlık iddiası ile  gözaltına aldı.

Artan hırsızlık olayları sonucunda Jandarmanın başlatmış olduğu operasyon sonrasında S.B isminin hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Jandarma ekipleri S.B’yi yakın takip almaları sonucu ilginç bir durum ile karşı karşıya kaldı. S.B Trabzon’un Bahçecik mahallesinde kendine bekar evi tutuğu ve çaldığı eşyalar ile evi donattığı ortaya çıktı.

Jandarma ekipleri S.B’nin Bahçecik’teki bekar evine baskın düzenledi. Eve girdiklerinde Araklı ilçesi başta olmak üzere çevre ilçelerde çalınan ev eşyalarını ele geçirildi. S.B hırsızlık iddiası ile gözaltına alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel