Çaldığı araçla yakalandı!

İddiaya göre, M.Ö. (24), dün gece Ankara'da 19 FL 498 plakalı otomobili düz kontak yaparak çaldı. Çaldığı otomobilin plakasını 28 AN 103 olarak değiştiren M.Ö., Ankara'dan Giresun'a giderken bu sabah Samsun'da şüphe üzerine durduruldu. Samsun Emniyet Müdü

Çaldığı araçla yakalandı!

İddiaya göre, M.Ö. (24), dün gece Ankara'da 19 FL 498 plakalı otomobili düz kontak yaparak çaldı. Çaldığı otomobilin plakasını 28 AN 103 olarak değiştiren M.Ö., Ankara'dan Giresun'a giderken bu sabah Samsun'da şüphe üzerine durduruldu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Ö., otomobili adını Ahmet olarak bildiği bir kişiden aldığını iddia etti. Araç sahibi ise, Samsun polisinin kendisine ulaşması sonucu aracının çalındığını öğrenince polise şikayette bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel